maanantai 2. heinäkuuta 2012

Parempaa tietoa...


”On luultavaa, että tämän tuomion jälkeen Anneli Auerin syyttömyyteen uskovien määrä vähenee merkittävästi. Mitä mahtavat ajatella ne kolme omilla nimillään blogia kirjoittavaa kotiäitiä, jotka ovat lähteneet julkisesti puolustamaan Annu-äitiä poliisien, syyttäjien ja tuomioistuimen ”salaliittoa” vastaan? ” (SK24.fi 30.6.2012)

Ihmettelin Satakunnan Kansan toimitukseen, miksi minulta ei ole kysytty suoraan, mitä nyt ajattelen, kun Anneli tuomittiin seksuaali- ja väkivaltarikoksista, kun kuitenkin kirjoituksessaan sitä julkisesti ihmettelevät. Vastauksena oli, että kyseessä ei ollut haastattelu vaan lehden kannanotto Auer-juttuun. Päätoimittaja totesi vielä, että tuskin teillä naapureilla on sen parempaa tietoa syyllisyydestä tai syyttömyydestä kuin asiaan perehtyneillä poliiseilla, syyttäjillä ja tuomareilla.

Meillä kuitenkin on tietoa. Oikeaa tietoa. Sama tieto on varmasti myös asiaan perehtyneillä poliiseilla, syyttäjillä ja tuomareillakin. Jostain syystä he eivät tätä tietoa halua ymmärtää. Varsinkin meitä naapureita tämä asia on koskettanut, toisia aivan henkilökohtaisesti. Jos Satakunnan Kansa haluaa puolustaa rikoksen uhreja, niin nyt se ei sitä tee. Tässä jutussa on useita uhreja. Ei tosin seksuaali- tai väkivaltarikosten uhreja vaikka niin väitettäisiinkin. Pakkotoimien, valehtelun, perättömien väitteiden, salailun, kunnianloukkausten, laittomien uhkauksien, vähättelyn ja muiden inhottavuuksien uhreja on lukuisia. Annun ja Jensin perheet on hajotettu. Asian kanssa on jouduttu painimaan useammassakin perheessä. Ja painajainen vain jatkuu.

2 kommenttia:

  1. Huh huh!

    Olisi kiva kuulla enemmän teidän reaktioista tähän uuteen tuomioon. Itse olin todella yllättynyt, uskoin täysin vapauttavaan tuomioon joten olin tosi tyrmistynyt, kun kuulin rangaistuksen.

    En usko päivääkään näihin syytteisiin :(

    VastaaPoista
  2. Syyttäjä on kehittänyt valtavan syytösten ketjun voittaakseen juttunsa Ulvilan surmasta. Nämä ystävät - jo pelkällä kaapista tulollaan - osoittavat, että Anneli on syytön. Mutta ei haittaa vaikka paneudutaan myös uuden tuomion sisältöön ja siihen mitä todellisuudessa on tapahtunut. Sen olen tehnyt blogissani

    VastaaPoista