perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kuvauksissa

Tässäpä tätä istutaan puistossa ja tehdään päivitystä blogiin. Tämä kohtaus tulee näkyviin todennäköisesti A-studiossa 2.7. että ruutujen äären sitten vain kaikki uteliaat! Ilmeistä kiinnostusta onkin herättänyt lukijakunnassamme se, millaisia ihmisiä olemme me blogistit. Itsestäni se tuntuu täysin epäolennaiselta sen rinnalla, mitä kirjoitamme. Mutta näin julkisuus toimii. Ihmisen sanoja punnitaan suurelta osin sen perusteella kuka ja millainen henkilö ne esittää. Toisaalta tämä on ymmärrettävä inhimillinen piirre, sillä sen perusteella arvioidaan myös esittäjän uskottavuutta.

1 kommentti:

 1. Hei,
  kiitoksia upeat naiset rohkeudestanne ja blogistanne. En tunne Anneli Aueria henkilökohtaisesti, mutta hän on mielessäni useasti. Haluan välittää kaiken sympatiani ja myötätuntoni hänelle kauttanne. Olen seurannut "tapausta" alusta saakka ja ollut täysin pöyristynyt tästä kaikesta...
  Olen myös omakohtaisesti joutunut todistamaan suomen "oikeuslaitoksen" toimintaa ja katsonut vierestä kun läheiseni on tuomittu vankilaan rikoksesta jota hän ei tehnyt, vailla yhtäkään kiistatonta todistetta. Tuntuu että oikeuslaitos ei edes yritä etsiä totuutta vaan joku "onhan siinä periaatteessa näin saattanut käydä" olettama riittää vallan mainiosti. Joku saadaan vastuuseen tapahtuneesta, ei sillä niin väliä oliko se syyllinen vai ei.
  Syytetyn täytyy Suomessa kyetä osoittamaan syyttömyytensä eikä toisinpäin. Vaikka todistustaakan tulisi olla syyttäjällä, näyttää tuo olettama kääntyneen täysin päälaelleen!
  Annelin case on jotakin niin käsittämätöntä ettei siihen löydy edes sanoja ja kaikki tämä median ryöpytys vielä päälle :(
  Tässä ajojahdissa on pilattu kokonaisen perheen elämä täysin, eikä sitä tuo takaisin vapauttava tuomio eikä edes jättikorvaukset... En olisi koskaan voinut uskoa että "sivistysvaltiossa" voi tapahtua tällainen ajojahti.
  En halua kirjoitustani julkaistavan, halusin vain esittää tukeni ja kiitokseni teille tästä blogista, välittää Annellille paljon voimia ja jaksamista ja tietoa siitä, etteivät kaikki kuvittele hänen syyllistyneen noihin järjettömiin tekoihin joista häntä syytetään. Toivon todella että oikeus tapahtuu, parempi ihan liian myöhään kun ei milloinkaan! Aurinkoista kesänjatkoa!

  VastaaPoista